Despullant una banda sonora: la Jornada del Centre d’Estudis Passionarium 2021

La tradicional Jornada del Centre d’Estudis Passionarium torna aquest pròxim 23 d’octubre amb Despullant una banda sonora. L’encàrrec a Josep Maria Roma de la música de La Passió d’Olesa. Aquesta activitat, inicialment prevista pel 2020, es va haver d’ajornar la tardor passada per les mesures de prevenció de la COVID-19. Eduard Vila i Perarnau, organista i director de cors, serà l’encarregat de conduir-nos per aquest viatge musical.

L’activitat serà a les 18.30h al teatre de La Passió d’Olesa, amb accés per la porta d’actors. Caldrà dur mascareta durant l’activitat i complir la resta de mesures de prevenció vigent.

Us animem a acompanyar-nos en aquesta jornada per conèixer una mica més la música de La Passió d’Olesa des d’una perspectiva històrica i musical.

Personatges amb Passió
D’altra banda, us volem avançar que seguim treballant en la sèrie d’exposicions de ‘Personatges amb Passió’. Aquest 2021, Ponç Pilat i Clàudia en seran els protagonistes. Preveiem poder-la presentar durant el mes de novembre. Ben aviat us en donarem més detalls.

Cartell de la Jornada 2021 del Centre d'Estudis Passionarium
Cartell de la Jornada 2021 del Centre d’Estudis Passionarium

Comments are closed.