AMICS de Passionarium

AMICS de Passionarium és una iniciativa per agrupar persones que vulguin ajudar econòmicament l'activitat del Centre d'Estudis. Es demanen donatius amb un import anual de 50€ o més, que es poden domiciliar en compte bancari o donar puntualment. Les persones que passin a formar part dels AMICS de Passionarium rebran com a obsequi una làmina numerada de la sèrie "Reproduccions de cartells antics de la Passió d'Olesa de Montserrat".

Aquelles persones que considereu que és necessari mantenir el llegat de cultura popular que han representat i representen per al nostre país les Passions i, a més, creieu que és també necessari donar presència a la nostra activitat a través de la xarxa com a signe de modernitat, podeu ajudar-nos omplint el formulari:

Nom i cognoms*

DNI/NIF*

Adreça de correu-e*

Adreça postal

Telèfon de contacte

Vull formar part dels AMICS de Passionarium amb una donació de
EUR
Accepto l'avís legal i la política de privacitat * Avís legal i política de privacitat.
Vull rebre informació sobre les activitats del Centre d'Estudis Passionarium
Us agraïm el vostre ajut! Envieu, si us plau, aquest formulari i a continuació trobareu la informació sobre les diferents vies de pagament.

Podeu fer el donatiu per aquestes cinc vies:

  • mitjançant domiciliació bancària d’un import anual descarregant-vos el document d’autorització d’aquest enllaç [PDF, 101kb: Autoritzacio domiciliacio Amics Passionarium], omplint-lo amb les vostres dades, signant-lo i portant-lo en persona a la seu del Centre d’Estudis o bé escanejant-lo i enviant-lo a passionarium@passionarium.org.
  • amb targeta de crèdit/dèbit mitjançant servidor segur o bé directament a través de PayPal si hi teniu compte, clicant sobre el botó

  • mitjançant transferència al compte bancari IBAN ES8101828191760201547987.
  • adreçant-vos en persona a la seu del Centre d’Estudis.

Indiqueu-nos les vostres preferències amb l’obsequi o torneu a la pàgina principal.

Comments are closed.