Balanç de la temporada 2015 – Cervera

Passió Cervera 2015.

Fotografia de Pere Camps.
https://www.flickr.com/photos/prkmps/16977842790/

A continuació reproduïm la nota de premsa de la Passió de Cervera on es fa balanç de la temporada 2015.

La temporada ha estat ben esplèndida, s’ha incrementat el públic al voltant d’un 15% sobre la temporada 2014 i tancant amb uns espectadors totals que ronden les 4.000 persones.

El Patronat de la Passió està ben orgullós de la feina feta per actors i actrius, tècnics, acomodadors, vestuari, taquilleres,… Tot un grapat de persones que de manera voluntària han aconseguit que aquesta temporada 2015 sigui tot un èxit. També ens assenyalen que cal donar les gràcies a un notable professional que els ha ajudat a créixer i millorar l’espectacle, el Sr. Jordi Purtí, que està aconseguint que La Passió de Cervera perduri i continuï situant-se entre els millors espectacles d’arrel tradicional del nostre país.

La Passió de Cervera presenta reptes importants per la temporada vinent, que després del treball pertinent en diferents reunions s’aniran perfilant i informant, de moment cal estar orgullosos de les fites aconseguides fins ara i del treball fet, aquesta temporada es presentaven novetats com la nova direcció del Jordi Purtí, la ampolla commemorativa del 75è ANIVERSARI de les que únicament en queden per vendre una cinquantena que estaran disponibles al museu comarcal i al punt d’informació de Turisme de Cervera, el Mercat de la Passió, els Packs Turístics, el DIA DE LA INCLUSIÓ CULTURAL i la Trobada d’actors i actrius amateurs. La temporada vinent la reedició d’aquestes mateixes activitats anirà acompanyada de moltes altres

El president del Patronat Xavier Cañabate Llobet ha manifestat: “la temporada ha estat un èxit total i això ens dona ànims per créixer i transformar-nos en un dia a dia en el que tindrem que treballar intensament, cal remarcar l’esforç, constància i perseverança que m’acompanyen en el treball diari, i per aquest motiu, cal que necessàriament agraeixi a totes aquelles persones que tant en l’espectacle com en el treball de Junta estant fent durant tot l’any aquesta feina de voluntariat, ja que sense elles la Passió seria impossible de realitzar”.

L’espera es farà interminable i ja s’espera amb ànsia la temporada 2016 i el fet de poder compartir altra vegada aquest meravellós espectacle de La Passió de Cervera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada