Cervera presenta la temporada 2017

cartell-presentacio-temporadaLa Passió de Cervera, que celebrarà 540 anys d’història, prepara la presentació de la temporada 2017 per al proper dissabte 27 de novembre.

És la primera de les Passions que fa la presentació de cartell i temporada 2017. Sis representacions que donaran compliment a la celebració de 540 anys del primer testimoni documental que se’n conserva, de 1477.
L’acte de presentació es farà el dissabte 27 de novembre de 2016 a les 12.00 h del matí a la Sala d’Exposicions del Gran Teatre de la Passió (Pg. Jaume Balmes, 2). La Passió anuncia també una campanya de venda anticipada d’entrades amb un gran descompte durant alguns dies de desembre, amb la possibilitat d’adquirir targetes regal per obsequiar durant les festes de Nadal.

A continuació publiquem íntegra la nota de premsa de la Passió de Cervera.

LA PASSIÓ DE CERVERA

2017 L’INICI DE LA HISTÒRIA 

La Passió de Cervera ja treballa intensament, càstings, assajos i molta il·lusió es poden copsar en les cares dels actors i actrius  de La Passió de Cervera que ja han començat a preparar la nova  temporada 2017.
L’any 2017 commemora el naixement d’una història, el naixement d’una tradició catalana en la tossuderia d’un poble a representar la seva cultura iniciant els camins del teatre en català. Ara ja han passat 540 anys des de la seva primera representació el 1477 a Cervera.
En paraules del President del Patronat de la Passió de Cervera Xavier Cañabate Llobet: “La nostàlgia recobra tota la força representant avui aquests inicis d’una tradició cultural del nostre país i que s’està mantenint gracies a que moltes persones hi aboquen tots esforços personals i materials que tenen a l’abast per a continuar-la, i per això per nosaltres aquest any significa que la perseverança i el treball ens donen la raó i ens gratifiquen garantint la continuïtat d’aquesta tradició catalana tant nostra de la ciutat de Cervera i que queda situada com una de les tradicions més importants de Catalunya, ja que dona lloc als inicis del teatre català”.
Exactament la Passió de Cervera es remunta a l’any 1477 i es l’única passió del món que conserva un text de 1534 en format íntegre escrit en català medieval antic, i per aquest motiu la seva representació gaudeix d’una singularitat única a tot Catalunya.
El Patronat de la Passió ha pres la determinació d’apostar fermament per fer de la Passió de Cervera un veritable retrobament amb el naixement i per això prepara diverses activitats per commemorar aquests 540 anys de representació teatral. Aquesta temporada totes les representacions continuaran sent únicament en llengua catalana els dies 19 i 26 de març i 2, 8, 14 i 22 d’abril.
Per tal de fer-nos la presentació de la temporada el dissenyador gràfic Sr. Xavier Miret farà la presentació del cartell 2017, en un acte públic que ha organitzat el Patronat de la Passió de Cervera per dissabte 27 de novembre a les 12.00 h del matí a la Sala d’Exposicions del Gran Teatre de la Passió (Pg. Jaume Balmes, 2), a on tothom hi és convidat per poder copsar vivament els canvis d’aquesta temporada que commemora el naixement.
A partir del dilluns dia 5 de desembre i fins el dia 8 de gener, les entrades ja estaran disponibles a la venda per la web de la Passió de Cervera (www.lapassiodecervera.com) a un PREU ESPECIAL ÚNIC de 11 € (limitat a 500 entrades), i que també es poden adquirir telefònicament en format de targeta regal que s’enviarà al domicili de la persona que la compri com a regal de les festes nadalenques al número: 608 78 10 12. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada