Balanç de la temporada 2015 – Olesa de Montserrat

romansA Olesa de Montserrat la temporada de Passió 2015 va començar marcada per diverses novetats i ha acabat sota el signe de la seva consolidació.

Una de molt important era que s’iniciava un nou equip de direcció sota les ordres del jove Ignasi Campmany. L’hi acompanyaven Oriol Garrido, Ester Vela i Llorenç Segura. Un cop acabada la temporada, l’acció del nou equip es considera positiu i els canvis aplicats a l’espectacle han estat ben acollits per participants i públic.

En l’aspecte de l’afluència de públic, l’entitat considera que s’han complert objectius, ja que s’ha mantingut el nombre de visitants dels darrers anys, amb un lleuger increment i amb una mitjana per representació superior als 740 espectadors. Una altra novetat de l’any anterior que també s’ha assentat definitivament aquesta temporada ha estat la sobretitulació de l’espectacle. Les incorporacions de nous actors a papers destacats, entre els quals Oriol Campmany en el personatge de Jesús i Raül Díaz en el de sant Pere, han estat també exitoses.

En resum, un bon balanç malgrat que les presses van ser la tònica general de la preparació de la temporada 2015, després d’haver estat representant en el teatre fins a mitjan gener l’obra musical Fang i Setge, amb una intensa participació de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.