Cervera fa el pregó d’inici de temporada 2016

Cartell PregóA les 12h del dissabte 20 de febrer de 2016, el Sr. Pere Brescó fa el Pregó de la Passió de Cervera a la Paeria d’aquesta ciutat.

A la Sala de Plens de la Paeria, el Paer en Cap, Sr. Ramon Royes, rebrà el pregoner i el President de l’entitat, el Sr. Xavier Cañabate, i tindrà lloc un acte en el qual el Sr. Brescó, col·laborador i membre de la Junta Directiva durant molts anys, parlarà sobre l’entitat, les representacions i la temporada d’enguany.

La Passió de Cervera manifesta que “ha encomanat el pregó d’enguany a una persona que no es visible durant les representacions de la Passió, però que suposa l’experiència necessària i el treball constant que la Passió requereix perquè continuï com a tradició històrica de la ciutat i d’aquesta manera s’ha volgut fer un homenatge a ell i a totes aquestes persones que no son dalt de l’escenari, però que són del tot imprescindibles per a que les representacions continuïn“.

Enhorabona, doncs, al Sr. Brescó i a totes aquelles persones que quedaran avui representades a través de la seva intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada