Els Premis de Recerca Vila d’Olesa estrenen la Menció Passionarium

Els Premis de Recerca Vila d’Olesa, impulsats per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb el suport de KAO Corporation, estrenen aquest any la Menció Passionarium, destinada a reconèixer aquells treballs relacionats amb l’estudi de les Passions.
El Centre d’Estudis Passionarium va fer arribar a l’organització del certamen la proposta de crear aquesta menció amb l’objectiu de reconèixer i impulsar la recerca sobre el fenomen passionístic. La iniciativa va ser valorada positivament per l’organització i s’ha incorporat a les bases d’aquest 2019, fet que Passionarium vol agrair públicament.

Dins dels Premis de Recerca Vila d’Olesa, podran optar a la menció els treballs de la modalitat Ciència Oberta que destaquin per la vàlua de la recerca en algun aspecte relacionat amb el fenomen passionístic, ja sigui de forma total o parcial dins del projecte presentat.
Alhora, també podran optar a la Menció Passionarium els participants al Premi Batec Jove -la modalitat destinada a treballs recerca de batxillerat i projectes de cicle formatiu-, en les mateixes condicions que els treballs de Ciència Oberta.

Les bases de les dues modalitats de premis es poden trobar al web de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat (Cultura). El termini de presentació de treballs finalitza el 6 de maig.

Imatge: Pixabay

Comments are closed.