Jordi Purtí, nou Director de la Passió de Cervera

JordiPurtiLa Passió de Cervera està de canvis. Després de l’anunci de la seva temporada únicament en llengua catalana i de l’augment de sessions de 6 a 7, ara ens anuncia una nova direcció artística, amb un nom que ressona per tots els teatres de Catalunya amb força i que aterra a Cervera per dirigir la representació amb més públic amateur de tot Catalunya; tot un repte que segurament no se li farà pas gens difícil a aquest director amb una trajectòria impecable.

Jordi Purtí, originari de Manresa va iniciar-se com a actor en la Companyia Els Joglars, on va treballar per portar a terme dos espectacles i tres sèries de televisió. Ha estrenat 64 obres, ha estat premiat tres cops per millor espectacle a la Fira de Tàrrega i ha rebut també altres guardons (com el premi Butaca, el premi especial de la crítica de Barcelona, el premi de la Generalitat de Catalunya) als quals podem sumar altres premis internacionals com el del Festival FETEN, el premi Molière, etc. Jordi Purtí també ha treballat amb grans actors i actrius com Paco Moran, Toni Albà, El Terrat, T de Teatre, entre altres.

Si hem de destacar una de les obres amb què ha sorprès el públic ha estat Operetta (representada al Gran Teatre del Liceu, al Teatre Nacional de Catalunya, al Poliorama, al Festival d’Avignon, al Victoria i al teatre Antoine de París) una obra que ha estat Premi UNNIM, premi Butaca, premi MAX, premi especial succés festival OFF d’Avignon i premi Guineueta, una obra que va saber conjugar un gran nombre d’actors en l’escenari amb un treball acurat a nivell dramatúrgic.

Així mateix cal assenyalar que Jordi Purtí ha estat director del taller d’interpretació – gest de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona i professor de l’Aula de Teatre de Manresa i del Centre Dramàtic del Vallés i ha organitzat diversos cursos i tallers com a professor en diferents llocs de Catalunya i l’estranger.

El seu currículum l’avala i el situa com un dels referents teatrals a nivell professional més gran del nostre país, i és per això una magnífica oportunitat per a tots els actors i actrius de la Passió de Cervera per créixer com a intèrprets i de retruc per renovar l’espectacle de la Passió de Cervera en conjunt, ja que segurament farà viure canvis inesperats als espectadors, que experimentaran unes sensacions realment úniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada