La Passió de Cervera busca Jesús

casting-passio-cervera-2016“La Passió de Cervera busca Jesús”. Amb aquest títol tan impactant, la Passió de Cervera ens ha fet arribar una nota de premsa que anuncia unes sessions de casting que preparen i que volen obrir a totes les persones interessades.

Copiem a continuació la nota informativa de la Passió de Cervera:

La Passió de Cervera ja s’ha posat en marxa i comença a treballar preparant la representació de la temporada 2017, i per a que tot estigui apunt cal tenir tots els papers assignats i treballats.
Cal molt d’esforç de cadascuna de les peces que conformen aquest engranatge de la gran maquinaria teatral i representativa de la cultura popular que transmet tota la ciutat, es pera això que s’han de tenir assignats, assajats i ben treballats tots els papers principals i secundaris, per aquest motiu es important fer tots es passos per construir l’obra única de la temporada.
El Patronat de la Passió ja ens avança que el cicle d’actuacions de l’any 2017 estarà farcits de diversos actes il·lustratius en que la Passió es situarà en el punt central de la cultura popular del nostre país, commemorant el seu naixement com a espectacle d’arrel tradicional molt vinculat a la nostra identitat pròpia, integradora i constructiva teatral.
El punt de partida per iniciar el viatge serà buscar una bona tripulació. Aquesta temporada continuarà portant el timó com a director artístic de l’espectacle el Sr. Jordi Purtí i com a director d’actors el Sr. Emili Baldellou, ells dos amb una gran trajectòria en el món del teatre, ja tenen preparat el càsting d’actors i actrius programat per el dia 18 de novembre a les 19 h. en el Gran Teatre de la Passió de Cervera. Aquesta temporada es busquen personatges principals en l’obra: Jesús, Marta, Maria Magdalena, Sant Joan, Sant Pere, soldats, apòstols, dona adúltera, entre d’altres personatges que conformaran el gran gruix del l’espectacle.
Segurament necessitaran tots els esforços per aconseguir millorar un espectacle que ja conta amb el reconeixement molt especial de molts dels espectadors que han vingut ha veure-la, però tothom està animat per aconseguir-ho i segurament la fita serà possible.
Tothom a qui li agradi actuar, se senti motivat pel teatre i vulgui tenir la gran oportunitat de ser actor o actriu d’una de les obres de caire tradicional més importants del país, cal que no ho desaprofiti i participi del càsting obert a persones de qualsevol edat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada