Presentació de la temporada de Passions 2017

El dissabte 4 de març s’ha fet a Cervera l’acte de presentació de la temporada de Passions 2017. La presentació conjunta, que s’ha progamat per primer cop, ha estat convocada per la Federació Catalana de Passions i organitzada per la Passió de Cervera. La trobada ha reunit set Passions de les que actualment es representen a Catalunya.

Els representants de les diferents localitats han exposat als assistents les novetats principals que han preparat enguany.  A continuació la historiadora M. Teresa Salat ha ofert una xerrada sobre els Inicis i evolució de les Passions a Catalunya en la qual ha presentat un repàs molt documentat i alhora amè sobre la història d’aquesta activitat tradicional i ha establert una interessant comparació entre els passatges de la Passió i els problemes de la nostra societat actual.

L’acte ha començat amb les salutacions del Paer en Cap de Cervera, el Sr. Ramon Royes, i del President de torn de la Federació Catalana de Passions, Sr. Josep Cuscó.  Ambdós han destacat l’esperit de superació i de treball que tenen les entitats actuals per millorar constantment.

Les Passions presents han estat: Cervera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Ulldecona, Vilalba dels Arcs, Llinars del Vallès i La Cava. A través d’aquest enllaç es poden consultar les dates en què es presenten els diferents espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada