Balanç de temporada – Esparreguera

passionscatA la Passió d’Esparreguera la prioritat d’aquesta temporada ha estat la posada en escena, concretament els actors. Per això enguany s’ha marcat com a element primordial la màxima naturalitat de l’espectacle a l’hora de dir el text i realitzar els moviments escènics.

El treball s’ha fixat individualment en els diferents personatges, treballant la projecció i la dicció de veu dels actors i la naturalitat en els seus moviments dalt de l’escenari.

També s’han començat a triplicar els papers femenins per donar més protagonisme a les actrius, les quals tenen pocs papers a l’espectacle. En total s’han estrenat un total de 15 actors i actrius tant en papers principals com secundaris (Sant Joan, Felip, Leprosa, Cega, Dona del Sermó, Sacerdot de Sanedrí, Maria, mare de Jesús….) i s’ha tornat a incorporar els soldats del sanedrí, que prenen més protagonisme en les escenes en què participen.

Per intentar naturalitzar l’espectacle s’han fet, a més, petits retocs escenogràfics i de vestuari, com ara les estovalles del Sant Sopar, un tendal en el Pilat, els bancs de la Llei Mosaica… i s’ha  fet un nou vestuari per als soldats del sanedrí.

Pel que fa a la part tècnica cal destacar noves il·luminacions i la incorporació d’un walkie al fossat dels músics, cosa que ha permès agilitar la comunicació durant l’espectacle entre les seccions tècniques (llum, so i regidoria) i la musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.