Jornada 2014 del Centre d’Estudis Passionarium

El divendres 28 de novembre tindrà lloc a la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat la Jornada del Centre d’Estudis Passionarium, amb el nom:

Les entitats de cultura popular, avui: Passions i altres manifestacions tradicionals i populars.

Es tracta de dues sessions adreçades a les Passions i també a altres entitats culturals en general. La primera sessió, a les 18.15h, està dedicada a millorar la presència de les entitats culturals en el món web i en les xarxes socials. Han programat la intervenció d’un destacat consultor en notorietat i continguts online, Javier Leiva (http://javierleiva.info), que oferirà indicacions pràctiques per conèixer millor aquestes eines i poder aplicar-les a activitats culturals.

La segona sessió, a les 19.30h, vol promoure la reflexió sobre l’estat de la cultura popular i tradicional avui i quines són les línies clares de futur per al seu manteniment. El director del programa L’oracle de Catalunya Ràdio, Xavier Graset (http://www.catradio.cat/programa/933/Loracle), conduirà la reflexió i plantejarà quins horitzons de futur tenen les entitats de cultura popular.
Totes dues sessions tindran lloc a la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat (https://goo.gl/maps/vQsdL).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.