Esparreguera fa balanç de temporada 2016

miniaturaFotoNoticiaA continuació, la nota de premsa de la Passió d’Esparreguera sobre la temporada 2016

“La temporada 2016 ha estat molt bona per a La Passió d’Esparreguera. Prop de 8.000 espectadors han vist la Passió durant les 10 representacions d’aquest any. Això significa un augment del 30% respecte als anys anteriors, superant així les expectatives que s’havien fet a l’inici de la temporada.

Aquest augment ha estat gràcies a l’aliança amb Mans Unides (una part del preu de l’entrada s’ha destinat als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions de Mans Unides de Catalunya als països més empobrits) i, també, de les noves promocions que s’han realitzat des de la pròpia entitat.

El passat 1 de maig també es va acabar el projecte de dos anys a la direcció de Jaume Rovira. Durant aquests dos anys hi ha hagut molts canvis, tant en l’àmbit del repartiment com en la inclusió i supressió de quadres i també en el dibuix i idiosincràsies d’alguns personatges. Des de la pròpia entitat, s’ha valorat molt positivament la temporada 2016, tant econòmicament com també escènicament.

La Passió d’Esparreguera, encararà la temporada 2017 amb nous reptes, nous objectius i nova direcció que en els propers mesos la Junta haurà de decidir.”

Esperem que les expectatives per a la temporada vinent es puguin complir plenament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada