Satisfacció a Olesa per la temporada 2016

temp2016_476x317Sam Carrique, president de La Passió d’Olesa de Montserrat, ha fet balanç de la temporada en dues entrevistes a Olesa Ràdio.
Des del punt de vista artístic ha destacat la bona incorporació de nous actors, l’agilitació d’escenes que s’ha aplicat al primer acte i les noves transicions entre quadres del tercer acte. Amb tot això, pensa que l’espectacle va evolucionant en la direcció “que tant la Junta Directiva com l’Equip de Direcció busquem“.

Pel que fa al públic, diu que la valoració que fan els visitants de l’espectacle és molt alta. El nombre d’espectadors, que ha xifrat en 6.857 persones, representa un petit increment respecte de la temporada passada i espera que la consolidació dels increments dels darrers anys es dispari la temporada vinent. Anuncia que han fet reformes a l’organització interna per tal d’ajudar a mantenir aquesta tendència.

Finalment, pel que fa a la massa social de l’entitat la veu forta i robusta com sempre i aprofita per donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat a fer exitosa aquesta temporada 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada