Espectacular posada en escena de la Passió Medieval a Cervera

Passió Medieval 2016 a Cervera

Passió Medieval 2016 a Cervera

El dissabte sant, 26 de març va tenir lloc a l’Església de Santa Maria de Cervera la representació del Misteri de la Santíssima Passió de Christ, el text de 1534 de Pere Ponç i Baltasar Sança, en forma de reconstrucció històrica, fent reviure al públic assistent les imatges i sensacions que al segle XVI tenien els espectadors d’aquelles manifestacions.

L’espectacularitat de la representació, el rigor històric i la qualitat interpretativa van lligar perfectament malgrat les dificultats d’haver renunciat a qualsevol aparell de so o d’il·luminació modern. La complexitat de la representació va fer veure que, ja en el seu orígen, les Passions han estat sempre grans espectacles. La quantitat de persones que van fer-hi mil·limetricament el seu paper i l’elevat nombre d’espectadors demostraren que a Cervera es va produir aquell dissabte un esdeveniment d’indubtable interès i millor realització. Cal felicitar sincerament els promotors d’aquesta feta perquè l’esforç que representa en tots els sentits portar-la a escena és admirable, igual com ho és el resultat obtingut.

Podeu veure aquí el vídeo de la notícia que en va difondre Tàrrega TV i  aquí el bloc del director, Pep Oriol, amb fotografies i explicacions sobre el muntatge.

LA PASSIÓ MEDIEVAL DE CERVERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada