Joan i Pere són els protagonistes de la nova exposició dedicada als ‘Personatges amb Passió’

La inaguració, acompanyada d’un col·loqui, serà dissabte 14 de desembre a els 19.00h a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa

Joan i Pere prenen el relleu de la Magdalena com a protagonistes aquest 2019 de l’exposició que el Centre d’Estudis Passionarium dedica als ‘Personatges amb Passió’. La mostra s’inaugurarà dissabte 14 de desembre a les 19h a l’Espai d’Art del Teatre de La Passió d’Olesa i anirà acompanyada d’un col·loqui amb actors que han interpretat aquests papers a La Passió olesana.

Joan i Pere són, amb permís de Judes, els dos apòstols amb més protagonisme a les representacions de La Passió. El col·loqui que acompanyarà la inauguració comptarà amb la participació de quatre actors olesans que han representat els personatges: Joan Vilà i Pau Povill, que han representat a Joan; Josep Canals, que ha donat vida a Pere; i Raül Díaz, que ha portat a escena tots dos personatges. Amb ells es comentaran els trets característics dels apòstols, el seu punt de vista sobre el caràcter de Joan i de Pere o els canvis d’enfocament que poden haver viscut els personatges al llarg dels anys.

L’exposició sobre Joan i Pere en el marc del cicle ‘Personatges amb Passió’ compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la col·laboració de La Passió d’Olesa de Montserrat.

Cartell de l'exposició i col·loqui sobre Joan i Pere

Comments are closed.