La jornada inaugural de l’exposició sobre Joan i Pere aplega una quarantena de persones

Benvinguda del president, Sam Carrique, abans de l’inici del col·loqui amb els quatre actors (a la dreta)

Joan i Pere són els ‘Personatges amb Passió’ d’aquest 2019, i dissabte 14 de desembre a la tarda una quarantena de persones els van descobrir en la inauguració de l’exposició organitzada pel Centre d’Estudis Passionarium. L’acte va incloure a més un col·loqui amb quatre actors que han representat aquests papers a La Passió d’Olesa.
Després de la benvinguda per part del president de Passionarium, Sam Carrique, va iniciar-se el col·loqui. Els protagonistes van ser Joan Vilà, que ha interpretat Joan; Josep Canals, que s’ha posat a la pell de Pere; Raül Díaz, que els ha interpretat tots dos, i el més jove, Pau Povill, que fa actualment Joan a La Passió d’Olesa. Tots ells van poder explicar i compartir com veuen aquests personatges, els canvis que han vist al llarg del temps, anècdotes i vivències diverses. El públic també va poder intervenir al col·loqui per aportar, entre tots plegats, el contrapunt vivencial a la part més acadèmica continguda en l’exposició.
La mostra sobre Joan i Pere, amb textos explicatius i un recull de fotografies sobre aquests dos personatges que abasta pràcticament un segle, està instal·lada a l’Espai d’Art del teatre de La Passió d’Olesa, on es podrà veure tots els dies d’aquest mes de desembre en què hi ha prevista activitat al recinte.

(Podeu clicar a les imatges que trobareu més avall per ampliar-les)

Comments are closed.